Aanvullingen 14 december 2020

Ondanks de lockdown mogen behandelingen Fysio- en Oefentherapie gewoon doorgaan. De huidige protocollen zijn zo gemaakt dat er rekening is gehouden met dit scenario. Desondanks is het mogelijk dat er in de loop van morgen nieuwe richtlijnen van de beroepsgroep of het Gezondheidshuis komen.

Zonder tegenbericht kunnen de behandelingen doorgaan volgens de eerder gemaakte protocollen en richtlijnen. Wanneer u dit zelf niet prettig vind kan u afspraak, net als bij verkoudheid ook omgezet worden in een video consult.

Stuurt u mij dan even een appje, groetjes Wouda

Aanvulling 2 oktober 2020 11:00 uur

n.a.v. de nieuwe richtlijnen wordt ook in de binnenruimte van het gezondheidshuis verwacht dat u een mond-neus masker draagt. Deze dient u zelf mee te nemen. Mogelijk worden maatregelen nog specifieker aangescherpt na de informatie van de overheid om 18:00 vandaag.

Als Oefentherapeut zijn we geen contact beroep maar een onderdeel van de zorg. De beroepsgroep maakt samen met de overheid specifieke afspraken voor welke maatregelen tijdens de behandeling van toepassing zijn. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met mij opnemen.

met vriendelijke groeten, Wouda

————–

Aanvulling 19 mei 2020

De eerste consulten hebben weer in het Gezondheidshuis plaatsgevonden. Volgens de richtlijnen mogen behandelingen weer in de praktijk plaatsvinden. Dit onder voorwaarden van de wel bekende richtlijnen van het RIVM. Wanneer u verkouden bent of iets dergelijks bent u niet welkom in het gezondheidshuis en kunnen we video bellen.

Dus:

-Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

•Heeft u de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?

•Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

•Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

KOM DAN NIET NAAR HET GEZONDHEIDSHUIS EN BLIJF THUIS!

Laat het me even weten dan spreken we iets anders af.

We weigeren iedere patiënt met COVID-19 klachten of symptomen de toegang tot het pand. Verder is iedere patiënt die het Gezondheidshuis binnenkomt, verplicht de handen te ontsmetten en is er nagedacht over de routing. Wij gebruiken de routing van de fysiotherapie, wachtkamer 1. Zie hiervoor ook het filmpje

Ik hoop jullie allemaal snel weer, in goede gezondheid te ontvangen.

groetjes Wouda